tirsdag 12. mai 2009

Senior Prom : )

Det gikk saa altfor fort, men var helt klart noe av det gøyeste jeg har vært med på til nå.

Jeg våknet opp klokka 8 for a fortelle Brenda at jeg dagen for prom fant ut av at det var meninga alle skulle ha med noe for middagen for dansen. Saa Gary dro ut til Sam's club for meg og kjopte en stor boks med fruktsalat. hehe. Jeg tok en laaang dusj i håp om å drepe litt tid. (hores utrolig merkleig ut på norks, kill some time. haha) anyways. Jeg surra rundt omkring til 2 naar natalie og jeg hadde time hos frisoren : ) vi motte Kayla og Kim der ogsaa!
Kayla og meg

Naar vi kom hjem maatte vi surre rundt i en annen time. spiste noen kyllingwraps og begynte med sminka(for dere som kjenner meg vet at det ikke tar saa vedlig lang tid.. vel, dette var en dag jeg faktisk onsket at jeg brukte lang tid på sminke. haha)

Saa tok Natalie og meg noen bilder sammen :)


Men tiden kom og rundt halv 6 kom Patrick og hentet meg. morsomste delen var at naar jeg satte meg inn i bilen hans maatte vi presse og stappe kjolen min inn. hahahah. sykt vittig..

og jeg hadde selfolgelig problemer med aa sette på hans boutnier, haha. vanskelig med falske negler skal jeg si deg!! naar du ikke vil stikke noen med en nål. haha

Etter dette kjørte vi ned til Fitger's hotel for aa ta noen bilder. Dette var ikke var gruppe, men vil ville ta bilder med dem :)

Meg og Patrick
garders
corsages
meg, Jill, Natalie og Luciana
Pat,me,Jake,Kim,Ben,Natalie,Jay


Etter dette dro vi vider til Jon's hus hvor var gruppe skulle spise. vi var en herlig gjeng på 28sytkker!!!:O haha. sykt. det var en potlock saa alle hadde med seg noe. vi hadde alt fra mac&cheese, kinesisk, lansange, cupcakes, salter, pasta. helt herli rett og slett. :) og Jon bor paa park point saa vi tok bilder på starnda :)

tha group
ladies
gentlemen
At the dance
Pat, meg, Guthrie og Sarah
Meg og Fred. :)
Etterpå dro vi til Chelsea's hus for the afterparty. vi var ca 30 stykker der ogsaa. :D haha. det var utrolig goy selovm jeg tilbrakte mesteparten av tiden paa sofaen siden jeg var saa utrolisiten. prove aa sove rundt 3, men funka ikke. sov noen 10mins her og der.. men tror vi laa oss ordentlig rundt6, og stod opp igjen rund 8-9. haha. saa man kan si det saann at jeg var skikkelig trott nar jeg oom hjem. endte opp med en 3-4 timers lang lur. haha. de vekket meg til middag . haha.
Prom var rett og slett helt fantasik. og det er noen jeg vil huske for alltid.
og naa skrev jeg dette innlegget istedenfor aa lese til min sociology prove saa haaper dere er gladce for det. hahah.
Jeg er hjemme om 1 maned og noen uker. gleder meg saa utrolig mye til aa se dere igjen <3

1 kommentar:

Anonym sa...

så fin du var Malin:) jeg savner deg sykt mye. Jeg gleder meg veldig til 7 juni, men ganske mange i KSA spør meg masse om deg, og de savner deg mye de også!

kjempe stor klem fra Eirik:):)