søndag 24. mai 2009

The Last Spalsh & Camping on the beach :D

Fredag var det "The last splash". Årest siste dans. trist, men gøy.
Jeg gikk over til Sarah's for aå gjøre meg klar. Vi dro ned til Caribu coffee mens vi ventet på di andre. Vi tok bilder nede i Canal før Jill og jeg måtte løpe til en konsert. :) En venn av meg skal dra på college i Norge til netse år, og han hadde en konsert med faren for aa samle inn penger. Det er noe av det skjønneste jeg har sett!! hehe :)Etterpå dro vi over og møtte de andre på hotellet hvor dansen var. vi kom der rundt 10 og var glad for det, selvom den egentlig staret 8.30. Vi koste oss og hadde dte utrolig gøy frem til 11.30. De to siste sangen var for seniors only. Alle sammen danset sammen og det ble skikkelig trist. begynte aa grine :( alle klemte hverandre og inegn ville gaa... Vi har bare 4 dager igjne på skolen, eller jeg har 3, for mandag er det "memorial day" og onsdag skal jeg på sections i track :) Det var skikkelig trist aa forlate foklene, men vi har fortsatt tid!!!!

ingen ville dra hjem..


Morgenen etter Henta Emma og Anna meg. Vi kjorte for aa hente Rox ogsaa til Perkins. Vi hadde nemlig planlagt en overraskelses camping tur for Francy's 18 års dag :D følte meg saa utorlig slem, for hun ante ingen ting. og abselut alle skulle "out of town". saa hun trodde faktisk vi skulle forlate henne på 18års dagne.. stakkars!! Vi spiste og koste oss og etterhvert dro vi over til stranda i wisconsin vi skulle overnatte på.

Vi fikk spesiell tilatelse fra politiet pga det er egentlig ikke lov til aa campe på starda:P haha-Vi koste oss, hadde bål, grillet S'mores!!! spilte utlimate frisbee, footbal, soccer. Vi lagde sandslott, sandbil begravde aanna i sand og bare koste oss. jeg badet :D hehe. det var rett og slett en helt herlig dag!!! Perfekt. (borsett ifra at vi gikk tok for dopapir utpå morgenen. haahah)de fant en sofa!! haha


2 kommentarer:

Hilde sa...

du er så søt! <3

Anette sa...

Seriøst. Jeg savner deg!! Gleder meg sykt til du kommer hjem! :)